"Och här ser ni Krutov, med ett ansikte endast en mor kan älska." - Arne Hegerfors

-

7.12.09

"Lillis" och Berglind till landslagsläger!

Charlottenbergssonen Marcus "Lillis" Nilsson blev häromdagen uttagen till Team 19 landslagssamlingen i Rimbo under nästa vecka. Till Team 18 truppen blev "landslagsveteranen Victor Berglind uttagen och de båda västvärmlänningarna kommer stå öga mot öga i tre internmatcher under de tre dagarna samlingen pågår, tisdag-torsdag. Övriga aktiviteter under samlingen är teori med fokus på kost samt ispass under ledning av Lars Lindgren för "Lillis" del och av en annan "Lillis" för Berglinds del, nämligen Stefan "Lillis" Lundh.

. . .
Det var svårt att få ut någon direkt analys från ÅSK-AHC igår. ÅSK hade dock tryckt på ganska bra i första där Arvika fått spela en hel del box-play. Även andra perioden var ÅSKs, men ställningen var efter två spelade 1-1. Tredje perioden var till mångt och mycket Arvikas, men när spelet för en gångs skull fungerade släppte man in mål och förlorade tillslut matchen med 4-2. Tungt för AHC som nu blev passerat i tabellen av både Åmål och Nor, som bortaslog FIF i en riktig målvaktsmatch (10-7 i Norfavör blev det). Trots förlusten och tappet i tabellen är det "bara" 3 poäng upp till femte och sista play-offplats, som Forshaga innehar för tillfället. På fredag bär det av mot Björkhallen, Kristinehamn, för möte mot ett av seriens för tillfället hetaste lag. KHT förlorade visserligen mot Kil i Sannerudshallen igår, men får ändå ses som favoriter på fredag.
. . .
Patrik Eriksson har belagts med isträningsförbud av Sjöström pga sitt onda knä. Han kör dock gym/rehabträning och väntas vara med på fredag. Även Danne Berntsson står över isträning för att vila sin handled. Även han väntas dock vara med på fredag.
/1960

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar