"Och här ser ni Krutov, med ett ansikte endast en mor kan älska." - Arne Hegerfors

-

11.12.09

Inför: KHT-AHC

Dagens bortamatch mot Kristinehamn kommer bli en stenhård match. KHT har visat mycket god form senaste omgångarna. Man förlorade förvisso mot Kil i senaste omgången men innan det hade man slagit bl.a Grums i Billerudshallen samt bara förlorat 1 match sedan den 18 oktober. Vilka var det då som slog KHT den 18 oktober? Jo, AHC.

AHC saknar viktige Dennis Schirmer i dagens match. Han kommer inte loss från jobbet, så Arvika åker iväg med sex backar: Östling, Tommy, Epa, Nordlind, Adil och Larsen. På forwardssidan ser det ut som att både Eriksson och Berntsson är klara för spel, men Anton Brask och Martin Sundvall är med som fullgoda ersättare ifall det skulle gå "dretvägen". Alltså ser kedjeformationerna ut som tidigare matcher med Putte-Berntsson-Lorden, Sverre-Jonny-Erik O och Barken-Fridlund-Bengan. Östling startar i mål. Vem som är med som andrekeeper vet jag inte i skrivande stund. Ahlström hade nämligen nackspärr igår och som det såg ut då, är han knappast klar för spel idag, så förmodligen åker Z med till "Lusasken".

Förra matchen mot KHT resulterade i säsongens första seger då vi vann med 4-3 i CQA. Vi var i brygga efter två perioder, men vände i sista och vann alltså med uddamålet. Som jag kommer ihåg matchen spelade AHC, som så många gånger tidigare under säsongen, under sin kapacitet. Man ryckte dock upp sig rejält och spelade mycket bra i sista. Schirmer, Frost, Eriksson och Ittonen hette målskyttarna då. EN av dom är med ikväll, så det gäller att flera i laget har viljan att klättra i poängligan om vi ska kunna hämta något av värde i Björkhallen ikväll.

/1960

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar