"Och här ser ni Krutov, med ett ansikte endast en mor kan älska." - Arne Hegerfors

-

12.12.09

KHT-AHC 5-3

Nej, AHC blev inte första lag att vinna i Björkhallen den här säsongen. Att laget inte orkar spela hockey i tre perioder, känns oroväckande och varje spelare borde nog ta sig en rejäl funderare hur man ligger med fysiskt sett. Alldeles för många går på knäna i någon period av matchen, och när vi som igår bara hade 5 backar, blir det ju extra jobbigt.

Matchen kan ni läsa om på arvikahockey.nu men gårdagens snackis kan ni läsa om här!

Andreas Östling gjorde alltså mål igår, och vilket mål sen. Inget av mina alternativ gick hem, men med tanke på situationen, så skulle kanske målet igår funnits med som ett alternativ. I boxplay driver han alltså upp pucken och skapar sig ett friläge. Pucken mellan benen på målvakten och en nästan två säsonger lång bruten måltorka firar han behärskat med en knuten näve. En knuten näve, gott folk. Inte något skrik rätt ut, ingen "blinda gubben", ingen kanot och heller ingen TV-puckshög. Bara en knuten näve. De ni!

Ny match imorgon mot svåra Nor IK. "inför"inlägg kommer ikväll. Nu ska jag bege mig till ishallen och kolla U-14 DM. Forshaga, Viking, Kil och Munkfors spelar i samma pool som AHC och jag har INGEN aning om utgången, men ska bli kul att se vilken klubb som ligger bra till på ungdomssidan, när det är kollektiv nedgång i Värmland.

/1960

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar