"Och här ser ni Krutov, med ett ansikte endast en mor kan älska." - Arne Hegerfors

-

16.12.09

inför: AHC-Viking HC

Sista matchen innan juluppehållet och AHC är i desperat behov av en seger. Gärna en lätt en med mycket mål, för att bättra på självförtroende och målskillnad. Båda AHC och VHC åkte på storförluster i senaste omgången (NIK-AHC 10-2 och VHC-KHC 2-11). Ha också med i tanken att AHC haft svårt för VHC de två första matcherna (3-3 och 5-4). AHC har förhoppningsvis tagit sig i kragen en gång för alla och går in och kör över Viking från början till slut. Det är i alla fall min förhoppning.

AHCs ställer upp med följande spelare:
Målvakter: K. Östling (C. Ahlström)
Backar: T. Karlsson, Schirmer, A. Östling, EPA, Adil och Nordlind
Centrar: Danne, Fridlund
Forwards: Putte, Jonny, Barken, Bengan, Lorden, Brask, Erik O och Åsman

Jag är inte riktigt säker på hur backarna kommer matchas, men förmodligen kommer Össe, Schirmer och Tommy att byta med varandra och EPA, Adil och Nordlind med varandra.
Forwradssidan ser lite annorlunda nu när inte Sverre är med. Som det verkar kommer Arvika köra på två centrar, Danne och Fridlund och forwardsparen kommer utgöras av Putte-Jonny, Barken-Bengan och Lorden-Brask. Skulle tro att Olsson och Åsman börjar på bänk och spelas in under matchens gång. AHC bör lägga stor press på VHC från början och då krävs det pigga forwards att slänga in för att hålla högt tempo.

Jag hoppas innerligt att Arvika tar sista halmstrået innan jul att hänga på resten av tåget. Trots en 10:e plats i nuläget är det "bara" 6 poäng upp till 5:e platsen. Visserligen har AHC en match mer spelad, men nio poäng är ingen omöjlighet det heller. Det är trots allt 11 omgångar kvar efter jul.

Ska man försöka sig på en tippning säger jag nog 6-1. Proppen ur...

/1960

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar