"Och här ser ni Krutov, med ett ansikte endast en mor kan älska." - Arne Hegerfors

-

2.1.10

2010

Nu är man proppad full av julmat, nyårssuppé, Eriksbergs julöl och en skvätt champagne. Dags att lämna jullovet bakom sig och blicka fram emot vårsäsongen 09/10.
. . .
Philip Andersson har gått in i A-lagstruppen. En trevlig julklapp för hela A-laget. Mycket sevärd back med stor fysik och mäktigt skott. Luckorna som David Svensson, och nu senast Fredrik Larsen, lämnade är alltså fyllda. Förhoppningsvis fyllda till ytspänning.
. . .
Per-Erik Eriksson gjorde ett par träningspass med AHC under juluppehållet. Tydligen ska han plugga i Karlstad under våren. Känns som en spelare som man ska försöka få att spela hockey i CQA va? AHC skulle då ha 9 backar, vilket skulle gynna både A-lag och J-lag (som då kan använda sig av Salehi mer frekvent).
. . .
Småkronorna går som tåget. Spelar uselt mot Finland men vinner med 7-1. Tecken på vinnarkultur. Tyvärr finns det ett lag som har bättre vinnarkultur och dom snuvar än en gång Sverige på guldet. Jävla Kanada...
. . .
Grums dras tydligen med problem. Ingen målvakt och backarna har antingen slutat eller är småskadade. Men som vanligt kommer det väl en "superspelare" som ska föra upp dom till 1:an. Förra året hette han Janevi. Spelade killen ens fyra matcher? Stackars Bomben får dra ett tungt lass i GIK.
. . .
AHC träningsmatchar mot ÅSK på tisdag. Viktigt med en match i benen med tanke på att Hallsberg gästar CQA på söndag. Skulle inte skada med en seger och lite vind i ryggen.
/1960

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar