"Och här ser ni Krutov, med ett ansikte endast en mor kan älska." - Arne Hegerfors

-

6.1.10

"Efter jul"

AHCs A-lag träningsmatchade mot Åmål igår. 5-5 slutade matchen. AHC hämtade upp två tvåmålsunderläge i matchen (1-3 till 3-3 och 3-5 till 5-5. Starkt gjort även om det bara var träningsmatch.

. . .
Två mål av Thomaz "efter jul" Andersson som verkar hittat målsinnet (eller rätt klubba) samt håller sitt löfte om att det är efter jul han producerar.

. . .

Fredrik Bengtsson åkte på en oturlig lätt hjärnskakning och lär (läs: bör) inte vara med mot Hallsberg.

. . .

Andreas Östling gjorde sitt andra mål för säsongen och Schirmer satte en puck även han. Fortsatt bra målproduktion på backsidan alltså.

. . .

Tobias Olsson gjorde "comeback", men bara i en period. Hans något underliga arbetstider gjorde att han var tvungen att åka iväg efter första.

. . .
Fridlund var inte med igår, fick ett skott på foten på måndagens träning och vilade. Spelare som Martin Sundvall och Andreas Åsman gavs därmed mer speltid och särskilt Sundvall tackade för det och stod för en fin insats.
. . .
Dan Lindahl. Jösses, tur att killen kan göra mål, annars hade han nog fått lira i Nygård Vikings i år. Har han tagit ETT helt skridskoskär den här säsongen? Jag undrar jag...
/1960

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar