"Och här ser ni Krutov, med ett ansikte endast en mor kan älska." - Arne Hegerfors

-

13.1.10

inför: AHC-Forshaga IF

Forshaga måste ses som Arvikas största spöke under hösten. Två förluster i Ängevi, 6-2 och 7-3, blev det och det utan att Forshaga imponerade med något bra spel. Så varför skulle AHC vinna idag? Jo.
  • Försvaret har ryckt upp sig i och med juluppehållsträningen. Philip Andersson och Tobias Olsson är två namn som höjt standarden i backuppsättningen, jämfört med en omotiverad Fredrik Larsen.
  • Framåt har Thomaz Andersson vaknat till liv. Två mål mot ÅSK i träningsmatchen och en helt annan fart på träningarna än tidigare under säsongen.
  • Jonny Åsvik har fått en lekkamrat i Pietari Oksa, ska bli kul och se vad dom kan uträtta idag tillsammans med Erik Olsson.

Laget ser ut som följer:

Kristoffer Östling

(Andreas Zetterström)

Magnus Nordlind - Dennis Schirmer

Patrik Eriksson - Daniel Berntsson - Thomaz Andersson

Philip Andersson - Tobias Olsson

Erik Olsson - Jonny Åsvik - Pietari Oksa

Andreas Östling - Adil Salehi

Markus Olsson - Erik Fridlund - Martin Sundvall

Anton Brask - Andreas Åsman - Patric Fält

Hur går då matchen? Tror och hoppas självklart på Arvikavinst, men det kommer bli lika tufft som mot Hallsberg. Forshaga är som sagt inget drömmotstånd för Arvika och det krävs fullt fokus i styr/försvarsspel för att kunna störa Forshaga som är effektiva framåt. FIF pressade serieettan Kil men fick se sig besegrade med 4-3.

5-4 slutar matchen i AHC-favör. Tror att Oksa kommer att göra ett gott intryck hos hemmapubliken redan ikväll, om ni förstår vad jag menar.

/1960

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar