"Och här ser ni Krutov, med ett ansikte endast en mor kan älska." - Arne Hegerfors

-

11.1.10

AHC-Hallsberg 3-4

Nja, inte riktigt vad vårsäsongen behövde. Bra gjort att pressa serietvåan, men poäng hade behövts då FIF på femteplatsen kammade noll mot Kil.

Spelet i numerärt underläge verkar varit problemet för båda lagen i gårdagens match. Hallsberg släppte in alla AHCs mål i numerärt underläge men kunde också utnyttja AHCs numerära underläge när man gick från 2-2 till 2-4 under en 2+2 utvisning.

Fredrik Bengtsson och Tommy Karlsson var borta pga skdor, och lär så vara denna vecka också. Bengtsson känner fortfarande av hjärnskakningen han ådrog sig mot Åmål. I Tommys fall är det ljumsken som ställer till problem. I J-18 matchen mot Grums i onsdags (förlust 9-5) sträckte Tommy ut ljumsken när han gav sig ut på en soloraid, och fick avbryta matchen. Tyvärr kan det vara en skada som tar tid, ljumskproblem är inte bara bara.

Ny match väntar på onsdag, något av en "sexpoängsmatch" då Forshaga gästar CQA. Forshaga har varit spöklaget no.1 för AHC och båda matcherna i Ängevi har varit KATASTROF från AHCs sida den här vintern. Seger på onsdag så har Arvika högst 5 poäng upp till 5:e platsen i tabellen (förutsatt att Nor vinner derbyt mot Grums. Förlust för Nor så är det bara 4 poäng).

/1960

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar