"Och här ser ni Krutov, med ett ansikte endast en mor kan älska." - Arne Hegerfors

-

11.2.10

"Säsongens höst"

Säsongen går mot sitt slut. A-laget har tre matcher kvar, Köping hemma på söndag, Flyers borta på onsdag och avslutningsvis Åmål hemma nästa söndag. Sen är det slut. Vore ju till allas fördel och glädje med tre icke-förluster. Kul att spöka lite för PO-kandidaterna Flyers och Åmål om inte annat.

J-18 har endast två fighter kvar, Forshaga borta på söndag och slutligen Skåre på hemmaplan nästa söndag. Ingen rolig säsong rent sportsligt för J-18-grabbarna. endast en seger och två oavgjorda. Dåligt med folk varje match (12-13 man om det är en bra dag) och då är det svårt att stå emot hårdsatsande lag som Örebro, Skåre m.fl. Nästa säsong ser väl något bättre ut med tanke på att antalet 93/94:or är större än antalet 92/93:or. Stackars Strömvall har fått dragit ett tungt lass som ensam ålderman merdelen av säsongen.

På lördag gästas AHC (och framförallt U-16-laget) av Pat Stapleton, far till AHC-bakantingarna Tom och Mike Stapleton och farfar till U-16-liraren Carl Stapleton.
  • 637 NHL-matcher
  • 337 poäng (43+294)
  • 43 Play-offmatcher
  • 9 säsonger i NHL (2 i Boston Bruins och 7 i Chicago Blackhawks)
  • 5 All-starmatcher
  • 15 landskamper för Kanada

Jag ska i alla fall dit och kolla vad gubben har att lära ut.

5 kommentarer:

  1. varför får inte en sådan spelare som pontus träna och spela med alaget?

    SvaraRadera
  2. En fråga jag själv ställt mig under hela säsongen. Han har en bit kvar till spel, behöver tuffa till sig lite. A-laget har ju dock redan 12-13 forwards i träningstruppen, men är det någon lucka någon träning, tycker jag att Strömvall är den givne luckutfyllaren (förmodligen inte ett riktigt ord, men du fattar;))

    SvaraRadera
  3. Han har tagit ett otroligt kliv i sin utveckling denna säsong. Men som du säger måste han "tuffa" till sig om han ska spela. Ge han chansen att träna med dom stora grabbarna, så finns han kvar nästa säsong också och förhoppningsvis vuxit till sig!

    SvaraRadera
  4. Helt rätt tänkt. Jag hoppas mycket på Strömvall nästa år, och hoppas AHC tar vara på honom, så han inte hamnar i CHC (eller någon annan klubb heller för den delen) nästa säsong. Hänger han med på barmarksträningen i sommar är han ett hett namn att få på ett kontrakt i mina ögon.

    SvaraRadera
  5. Kanske dags att Roger och Markus tar ett snack med han innan han lägger skridskorna på hyllan. Ta hand om spelarna som är kvar och ha kul resten av säsongen. De är en ny säsong som väntar till hösten och fortsätter AHC som dom gjort under denna säsong som varit så är nog risken stor för att många väljer spel i CHC istället för J-18.

    SvaraRadera